Кращих студенток і студентів на Кіровоградщині відразу шестеро

25.03.16, 16:00

Вперше в Кіровоградській області у рамках Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» відбувся регіональний конкурс «Кращий студент Кіровоградщини». Захід проходив у клубі «Provocateur», а його організатором стала Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради за підтримки генеральних спонсорів – Спілки вірмен України у Кіровоградській області, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська Республіка», ресторану-піццерії «Sorrento».

Учасники конкурсу залежно від номінації мали представити на розгляд журі свої здобутки, за якими обирались переможці. Студентка факультету педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка – Руденко Любов Миколаївна стала переможцем в номінації «Кращий студент-науковець». В її доробку праці на такі теми як «Психологічний аналіз компонентів готовності до шлюбу студентської молоді», «Місце традицій в житті сучасного українця», що увійшли до вузівських та всеукраїнських видань.


Переможцем в номінації «Кращий студент-спортсмен» став - Майнич Роман Олександрович, який є студентом факультету проектування та експлуатації машин Кіровоградського національного технічного університету. Його здобутки включають призові місця з бойового самбо серед чоловіків на чемпіонатах України і світу.

«Кращим студентом-громадським діячем» стала Ткаченко Євгенія Олегівна – студентка факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, яка бере участь та організовує різноманітні заходи вузівського та міського рівнів. Євгенія є волонтером та координатором численних громадських рухів і акцій.


Нагороду в номінації «Кращий студент-аналітик» отримала студентка факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка – Сапожнікова Яна Сергіївна, автор кількох праць, зокрема на тему: «Причини виникнення потягу до влади і його психологічні передумови».

Перемогу у номінації «Кращий студент-медійник» виборола Ткаченко Ольга – студентка Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, талановитий молодий журналіст–початківець, статті якої друкуються у Першій електронній газеті.


Найпочеснішу нагороду вечору в номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» здобув студент природничо–географічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка - Олексин Микола Павлович, який, окрім почесного звання, отримав подарунок від партнера заходу ресторану-піццерії «Sorrento». Микола має ряд нагород зі спортивного та туризму, скелелазіння, волейболу,баскетболу, футболу.

«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Обирали кращих студентів Кіровоградщини члени журі, до якого увійшли Дорохіна Людмила Володимирівна – начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, Михида Сергій Павлович – проректор з наукової роботи Кіровоградського державного педагогічного університету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор, Хачатрян Тігран Самвелович – голова Спілки вірмен України в Кіровоградській області, Гезумян Шаген Володимирович – голова Спілки вірменської молоді в Кіровоградській області, Слюсаренко Віталій Станіславович – голова Молодіжної ради м. Кіровограда.


Джерело - Молодіжна Рада м. Кіровоград
тел. 066 800 95 01, 066 19 29 904 e-mail: k.molod_rada@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!