День Європи пройшов у Ковалівському парку

23.05.16, 14:00

Минулої п'ятниці Центр європейської інформації, що працює в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського, долучився до святкування Дня Європи в Україні, взявши участь у тематичному дитячому фестивалі "Єврофест", ініційованому Радою євроклубів Кіровоградщини обласного центру дитячої та юнацької творчості і молодіжними громадськими організаціями та підтриманий органами влади.

Заходи цьогорічного фестивалю тривали протягом всього дня в обласному центрі на території Ковалівського парку. Біля стенду Центру європейської інформації учасники фестивалю взяли участь у вікторині на питання, пов’язані з європейською тематикою.

Ті, хто любить малювати, залюбки робили плакати зі своїм баченням європейського майбутнього в Україні. Ці талановиті роботи обов’язково невдовзі будуть представлені на виставці у бібліотеці, а під час роботи Літньої розважальної програми учні можуть переглянути роботи своїх ровесників.
А ще малеча малювала на асфальті – ці кольорові малюнки крейдою хоч і недовговічні, проте не менш гарні.
Консультанти розповідали про День Європи, презентували інформаційні ресурси Центру. Таке свято обов’язково залучає нових друзів, наповнює новими ідеями, цікавими знахідками і безсумнівно гарним настроєм!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!