Преміум-пропозиції для кіровоградських леді

07.07.16, 16:00

Салон “Велюр”, що по вулиці Дворцова,16/7, став членом Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP. Тепер кіровоградські леді можуть отримати усі види перукарських послуг, манікюр, педикюр та візаж, задовольнивши не лише свій вишуканий смак, але й гаманець, який щоразу буде поповнюватись приємними знижками.

ПриватБанк дає змогу кожній кіровоградській модниці отримати бонуси до 5%, оплачуючи послуги карткою Ledi Platinum ПриватБанку, та до 7% - у разі розрахунків картками MasterCard World Elite та Visa Infinite.

“Ми з ПриватБанком не просто партнери, ми - справжні друзі, - розповідає Наталія Скалецька, власниця елітного салону краси “Велюр”. - Терміналом ми користуємось вже не один рік, і дуже задоволені, що наші клієнти мають вибір, оплачувати послуги готівкою чи банківською карткою. Завжди радо сприймаю і всі нові програми та нові пропозиції. Сьогодні мені приємно, що саме наш салон обраний для членства у Дисконтному Клубі ПриватБанку VIP. Разом ми підвищуємо і престиж мого закладу і кількість задоволених клієнтів”.

Відтепер, звернувшись до салону “Велюр”, VIP-клієнтки ПриватБанку отримають не тільки елітне обслуговування, яке відповідає їх статусу, але й приємні знижки від 5% до 7%.
“Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клиєнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - В рамках цієї програми ми обираємо елітні компанії торгово-сервісній сфери, які стають нашими партнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком України та Латвії”.

Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP - мережа торгових і сервісних компаній преміум-сегмента України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті платіжними картами VISA Infinite, MasterCard World Signia, VISA Platinum, MasterCard Platinum, емітованими ПриватБанком.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!