Активістки "Яворини" запрошують плести сітки

26.07.16, 14:00

Нещодавно у Ковалівському парку відбулася акція, метою якої було виготовлення маскувальної сітки для добровольчого батальйону «Карпатська Січ». Батальйон, що є складовою «Легіону Свободи» і сформований з числа націоналістів, зараз утримував передові позиції в с. Піски. Організаторами акції виступили об’єднання українок «Яворина» Кіровоградщини та благодійний фонд «Ветерани українсько-московської війни».

Активістки жіночої організації Об'єднання українок "Яворина"
Активістки жіночої організації Об'єднання українок "Яворина"
Розпочався благочинний захід о 12 годині дня і тривав майже до вечора. До акції долучилися націоналісти з Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода», а також небайдужі жителі міста та області. Зацікавило дійство і журналістів. Матеріали для виготовлення сітки приносили безпосередні учасники акції. За словами Наталії Терновенко, голови обласного представництва об’єднання українок «Яворина», потреба у маскувальних сітках є постійною, адже при обстрілах вони пошкоджуються. Тому жінки, долучившись до плетіння цих рятівних засобів, можуть бути впевненими: неодмінно вбережуть життя не одному воякові.

Фото із плетіння сітки активістками Помічнянського осередку
Фото із плетіння сітки активістками Помічнянського осередку
«Ми питали у хлопців, які сітки їм потрібні. Ця сітка – десятиметрова. І далеко не остання, адже ми плануємо збиратися для цієї справи і надалі. Після забезпечення потреб у маскувальних засобах «Карпатської Січі» ми будемо допомагти й іншим батальйонам, які перебувають на східному фронті», - коментує очільниця «Яворини Кіровоградщини». Кількість бажаючих долучитися до ініціативи «Яворини», створеної на теренах Кіровоградщини не так давно – лише у травні 2015 року, дає право стверджувати, що українки радіють можливості долучитися до спільної боротьби нашого народу. Тож, «Яворина» неодмінно розвинеться до потужної та дієвої організації. ... Шановні друзі та прихильники "Яворини" Кропивниччини!

Якщо ви вважаєте нашу громадську діяльність позитивною і готові підтримувати наші проекти, то просимо вас лайкнути та поширити собі на сторінку (а також своїм друзям) наші дописи. ... Нам дуже потрібна ваша допомога і сприяння. Долучайтеся, і будемо відстоювати інтереси українського жіноцтва спільно! Також, інформуємо вас про можливі способи комунікації з нами: Електронна пошта: yavoryna.kir@gmail.com Контактний телефон: 0964679440 (Терновенко Наталія) 0505131201 (Слободян Інна)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!