Понад сто мрій про Україну - результати дитячого конкурсу

10.08.16, 10:00

В обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка підведено підсумки обласного туру конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», оголошеного на початку поточного року Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та Національною бібліотекою України для дітей (м. Київ) і присвяченого 25-й річниці незалежності України.

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка – координатор проведення конкурсу в області, на обласний тур отримала 112 робіт: 27 прозових та 50 поетичних творів, 35 малюнків. Їх автори – діти віком від 10 до 16 років. У прозових і поетичних творах, малюнках вони розповіли про те, якою хочуть бачити свою Батьківщину в майбутньому. Кращі роботи у кожній номінації та віковій категорії були визначені обласним журі і направлені до Національної бібліотеки України для дітей для участі у заключному турі конкурсу. Обласне журі визначило переможців Конкурсу у вікових категоріях та кожній номінації, роботи яких направлені до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей.

Переможцями Конкурсу на обласному рівні стали:
у віковій категорії 10-12 років: прозові твори
1. Федоров Олександр, «Мрії про Україну», 11 років, м. Долинська; 2. Оніщук Юлія, «Мрії про Україну», 12 років, смт Вільшанка; 3. Шатоха Ліза, «Моя Україна», 12 років, с. Камбурліївка, Онуфріївський район.
поетичні твори
1. Родермель Еріка, «Мрії про Україну», 12 років, с. Ялинівка, Олександрійський район; 2. Лисенко Анна, «Моя мрія», 10 років, с. Чемерпіль, Гайворонський район; 3. Рогова Анастасія, «Дитяча мрія», 10 років, м. Олександрія. малюнки 1. Гладка Вікторія, «Моя квітуча Україна», 10 років, м. Кіровоград; 2. Янович Олександра, «Щасливе дитинство у бабусі в селі», 10 років, смт Голованівськ; 3. Торчинська Єлизавета, «Весна в Україні», 10 років, м. Кіровоград.
у віковій категорії 13-16 років: прозові твори
1. Семенко Дарина, «Майбутнє… Яке воно?», 15 років, смт Петрове; 2. Бабакіна Вікторія, «Україна в кожному з нас», 14 років, с. Роздолля, Компаніївський район; 3. Притула Ліза, «Я вірю в майбутнє твоє, Україно! Я вірю в майбутнє своє…», 14 років, м. Новомиргород.
поетичні твори
1. Бірзул Денис, «Калинова туга», 15 років, м. Кіровоград; 2. Турлюн Анастасія, «А за вікном все плачуть небеса…», 16 років, м. Благовіщенське (Ульяновка); 3. Анісімова Катерина, «Мрії про Україну», 15 років, с. Маловодяне, Долинський район.
малюнки
1. Нікітіна Анастасія, «Найкраща зірка - Україна», 15 років, м. Олександрія; 2. Тележинська Анна, «Символи надії», 15 років, м. Кіровоград; 3. Кіндіченко Владислав, «Моя Україна», 15 років, м. Новоукраїнка.

Обласна бібліотека для дітей ім .Т.Г. Шевченка вдячна всім дітям - авторам робіт, які взяли участь у конкурсі та щиро вітає переможців обласного туру. Сподіваємося, що прекрасні роботи наших юних земляків будуть серед кращих і на Всеукраїнському рівні. Зичимо всім учасникам успіхів у навчанні і творчості, і головне, щоб мрії в слово і малюнок перелиті, збулися!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!