​Дітям показали макети вибухових пристроїв, замаскованих під побутові речі

12.09.16, 12:00

Напередодні Дня фізичної культури і спорту діти нашого міста побували на святі у Ковалівському парку, яке провели рятувальники. Фахівці Служби порятунку нагадали молоді про правила безпечної життєдіяльності, наголосивши при цьому, що безпека кожної людини залежить насамперед від нас самих. І саме дотримання елементарних правил безпечного життя є запорукою безпечного майбутнього.

Для більшої наочності до уваги юних жителів міста були представлені макети вибухових пристроїв, замаскованих під побутові речі. Дітям пояснили, чому не можна чіпати такі предмети та за якими номерами телефонувати у разі їх виявлення. Крім того, рятувальники провели для усіх бажаючих конкурси, де юнаки та дівчата змогли приміряти справжній бойовий одяг, пригадати правила користування протигазами, адже в умовах виникнення різних надзвичайних ситуацій це вміння буде не зайвим, ознайомитись із причинами і наслідками пожеж та повправлятися у влучності за допомогою пожежного рукава.

Тож, долучаючись до таких заходів, фахівці Управління ДСНС наслідують декілька цілей: сформувати перш за все навичку безпечної життєдіяльності у молоді, яка в подальшому призведе до усталеного безпечного способу життя, а, по-друге - розвивати фізичні здібності дитини.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!