Кожній дитині – родина!

05.10.16, 10:00

У теплі осінні днів у світі та в Україні відзначається День усиновлення - свято милосердя, надії та доброти! Вже традиційно в цей день служба у справах дітей Кіровоградської ОДА , за підтримки Міжнародного благодійного фонду „Єлізавета”, організували святкування для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячих будинків сімейного типу області, дітей – вихованців комунального закладу „Центр соціально-психологічної реабілітації дітей” Кіровоградської обласної ради.

Дітлахів гостинно зустрічали у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Майстер-класи з рукоділля, театралізована вистава, концерт за участі вихованців Кіровоградського обласного ЦДЮТ, танцювальний флеш-моб, ігри, танці, співи та звісно ж подарунки, створили святковий настрій для дітей.
В цей день, в першу чергу, вітаємо усиновлювачів, співробітників дитячих будинків ,опікунів, тих людей, які взяли на себе турботу про покинутих дітей. Батьки-усиновлювачі здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту – означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.
Велика вдячність всім, небайдужим до дитячої долі. Дитинство – найважливіший період в житті людини, а зробити дитину щасливою – це добра справа! Тож давайте творити добро разом! Висловлюємо велику вдячність за підтримку та допомогу у проведенні заходу Кіровоградському обласному ЦДЮТ.

Прес-служба БО «МБФ Єлізавета»
Контакти: elizaveta-blago@ukr.net (050) 526 29 36




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!