​Жителі Півдня вчаться, поки столиця розважається

22.12.16, 14:00

Інтереси українців істотно відрізняються в залежності від території їх проживання. Так, за даними дослідження аналітичного центру білетного сервісу Karabas.com, найбільш активно відвідують різні заходи в столиці, а також на Півдні та Сході країни, при цьому Західна Україна відрізняється крайньою пасивністю.

Квитковий сервіс Karabas.com продає квитки на різні види розважальних і освітніх заходів по всій країні. Підводячи підсумки 2016 року, аналітики відстежили, як і де розважалися українці, а також які типи заходів були популярні по регіонах.

Так, виявилося, що найбільш затребувані освітні семінари в Південних і Східних областях, а саме в Дніпрі, Харкові та Одесі. У Києві кількість проданих квитків на семінари істотно вища, але інші типи столичних заходів в рази популярніші. Понад 85% квитків в театри продається в столиці, Дніпрі та Харкові. Крім того, 80% всіх квитків продавалося на концерти в Києві, слідом йдуть Дніпро з 5% і Харків з 3%, тоді як на всі інші регіони припало лише 12% квитків.

Клубне життя також зосереджена в столиці, але вже в меншому обсязі – тільки 70% від усіх проданих квитків на клубні заходи. При цьому вся Західна Україна, а також Черкаси, Кропивницький, Запоріжжя та Чернігів на загальному тлі вкрай пасивні і продаж квитків на заходи там в рамках статистичної похибки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!