Плавати раніше, аніж ходити!

31.01.17, 12:00

У Кропивницькому з’явився перший сертифікований тренер з «малюкового плавання» - знайомтеся, це Сергій Тесцов. Він має вищу педагогічну освіту на кафедрі «плавання», чемпіон та призер України з міжнародних змагань, майстер спорту з плавання.

Зі слів Сергія стати першим він не намагався але так вийшло, тому що це дуже актуально й корисно для розвитку дитини. «Малюкове плавання» має профілактичну дію щодо різних захворювань, укріплює імунітет, загартовує дитя. Сергій рекомендує займатися плаванням з малюком з моменту коли заживе пуповина й до 1 року життя.

Дуже важливим є період з 1 місяця до 4 місяців - в цей час ще зберігається плавний рефлекс у дитини, тому потрібно виконувати спеціальні вправи, щоб він не згас. Дитина звикає до води й з часом зможе сама лежати на воді без підтримки. Сергій перш за все вчить батьків дитини як інструктор. Він виїздить до кожного додому й на практиці дає вправи дитині. Сергій має досить великий досвід й практику адже до цього працював у Києві за цим профілем.

У Кропивницькому першою дитиною яка стала вчитися «малюковому плаванню» стала донька Сергія. Досить багато інформації й відео уроків з цієї теми є в мережі інтернет, але коли ми хочемо навчитися плавати правильно ми звертаємося до тренера в будь якому віці. Адже коли тренування правильне – дитина радіє, відчуває позитивні емоції а саме головне починає швидше розвиватись ніж ровесники.

текст - Дмитро Таращук



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!