Мости до міста: Освітні кемпи із урбаністики

13.02.17, 18:00

Мережа освітніх кемпів "Чистий простір" у партнерстві із Прес-клубом реформ стала одним із переможців у черговій хвилі конкурсу міні-грантів за Програмою національних обмінів. Проект "Мости до міста: Кропивницький-Київ-Чернівці-Кіцмань-Івано-Франківськ-Львів" стартує 4-го березня! Керівниця проекту - Ірина Ткаченко.

- У рамках проекту, окрім мережевого візит, відбудеться Вечір пам'яті Володимира Івасюка 4-го березня у Кропивницькому, а також презентація серії листівок за мотивами творчості композитора, які будуть подаровані Чернівецькому музею В.Івасюка, - розповідає пані Ірина.

За її словами, проект покликаний посилити міжміську комунікацію, адже, завдячуючи транспортній логістиці, команда із Кропивницького зможе здійснити урбаністичний вояж із елементами медіаекспедиції до Києва, Івано-Франківська, Кіцманя та Львова. Ірина Ткаченко запланувала для учасників візиту насичену і змістовну програму, і дякує Програмі національних обмінів за цю можливості - відкривати Україну та обмінюватися досвідом із активною громадою різних міст.

Нагадаємо, що це вже другий проект із серії освітніх кемпів із урбаністики, які підтримала Програма національних обмінів - минулої осені Ірина та її команда втілили у життя проект Мости до міста: Кропивницький - Луцьк

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!