​ЮніорБанк став партнером Mini-EdCamp Kropyvnytskyi 2017

09.04.17, 14:00

Першого квітня до школи №6 у Кропивницькому завітало близько 150 освітян з усієї України. Тут відбулося свято відповідального учительства у новому дискусійному форматі (не)конференція mini-EdCamp Kropyvnytskyi 2017, організоване цим освітнім закладом. Цьогорічна тема заходу: "HUB SCHOOL відчиняє двері" близька як освітянам, так і ЮніорБанку.

“Нестандартні методи освіти, навчання задля знань, а не задля свідоцтва про освіту, прагнення змінити освітній простір України - такими є завдання не лише відповідального вчительства, але й ЮніорБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому не дивно, що саме ЮніорБанк став одним із партнерів освітнього кемпу у Кропивницькому. Ми впевнені - новій українській школі бути”.

Про європейську якість навчання, високий рівень освіти, необхідність створення нових освітніх центрів якісної європейської освіти говорили вчителі, до яких приєнались і банкіри, ознайомлюючи українське вчительство з ЮніорБанком та запрошуючи освітні заклади регіону до співпраці.

EdCamp уперше був проведений у 2010 році натхненними освітянами із США. Формат EdCamp є шостим у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року. Україна стала 9-ою країною у світі та 3-ою в Європі, яка долучилася до цієї міжнародної спільноти. На сьогодні понад 1500 заходів у 28-и країнах світу об’єднали учителів і різноманітних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. “Білих ворон” підтримує перша леді України Марина Порошенко, Міністерство освіти і науки України та Громадська рада при профільному міністерстві, небайдужі педагоги з усієї країни.
ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансової грамотності, а й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском в ЮріорБанк є Карта Юніора, яка випускається за згодою і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою школяр може користуватися “дорослими” банківськими послугами. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!