Безкоштовна розстрочка клієнтам Lifecell

15.06.17, 10:33

Клієнти інтернет-магазину Lifecell зможуть оплачувати покупки смартфонів та іншої техніки в розстрочку без відсотків «Оплата частинами» ПриватБанку. Як повідомили в банку, провідний мобільний оператор і ПриватБанк запустили технологію онлайн-кредитування, що дає можливість миттєво оформляти розстрочку на сайті lifecell.ua.

«Багато співробітників і клієнтів банку є абонентами lifecell, і я дуже задоволений, що тепер в інтернет-магазині оператора можна не лише миттєво оформити покупку, але й купувати товари в розстрочку, – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов. – Для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, досить лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триває півхвилини».

Щоб оформити свою покупку на Lifecell у розстрочку, покупцеві потрібно вибрати товар на сайті, спосіб оплати – «Оплата частинами», зазначити реквізити своєї пластикової картки. Після цього залишається підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про видачу кредиту. Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!