ЮніорБанк привітав юних знам’янчан з днем міста

14.08.17, 16:00

Нещодавно ЮніорБанк ПриватБанку святкував разом із знам’янчанами 148 день народження міста залізничників. Співробітники трьох знам’янських відділень ПриватБанку долучились до організаторів Дня міста та провели яскраве і незабутнє свято для юних жителів міста. Зелений центральний парк у Знам’янці тимчасово змінив колір на яскраво-зелено -фіолетовий, від фірмових кульок усіх юніорів, наповнився веселим сміхом, драйвом та адреналіном учасників незабутнього квесту і крутого флешмобу.

Учасники квесту, користуючись підказками і розгадками від загадок, намагались віднайти у парку частинки полунички, з яких необхідно було зібрати один із символів ПриватБанку. Потім усі з задоволенням прийняли участь у флешмобі: від мала до велика, надували фіолетові кульки ЮніорБанку, поспішали, аби першими справитися із завданням.

“Круто, нам так сподобалося! - ділиться враженнями Тетяна Овсяннікова. - Враження шалені! Сказати, що краще сподобалося, квест чи флешмоб, важко. Я приймала участь і там, і там. Ой, найбільше сподобались подарунки і морозиво! Тепер точно піду до Бізнес-Школи. Спершу відвідаю екскурсію, а потім і до школи запишусь. З вами весело!” “Ми вперше долучились до святкування Дня міста, - розповідає Іван Міщенко, керівник відділення “Знам’янське” кіровоградської філії ПриватБанку. - Та впевнений, що такий захід - не останній. Сподобалось, маю надію, не лише нам, але й дітлахам. Погляньте, як сяють щастям та задоволенням оченята! Хіба це не найголовніше?!”

Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала ще у 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні і Латвії, об'єднуючи більш 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки “Освіта та кар'єра”, яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!