Криворіжський гірничозбагачувальний комбінат потребує слюсарів-електриків, токарів, електромонтерів

22.10.17, 16:00

Днями в приміщенні Долинського районного центру зайнятості відбулась ділова зустріч з керівництвом Державного підприємства «Дирекція Криворіжського гірничозбагачувального комбінату окислених руд». Зокрема, від роботодавця взяли участь – керуючий санацією Микола Биковський та виконавчий директор Валерій Зінченко, від районного центру зайнятості - директор Марина Соловйова та її заступник Ольга Мельник.

Сторони обговорили питання укомплектування актуальних на підприємстві вакансій. Зазначалося, що на сьогодні їх 22, це фахівці за професіями: слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка),токар, слюсар-сантехнік, електрогазозварник, електромонтер лінійних споруд електрозв'язку та проводового мовлення, машиніст насосних установок,слюсар-ремонтник, електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування тощо.

Акцентовано увагу на тому, що працівники працюють не повний робочий тиждень, що не завжди задовольняє потреби шукачів роботи.

М.Соловйова зазначила, що служба зайнятості застосовує ефективні форми співпраці з роботодавцями щодо підбору необхідних кадрів, а саме: організовує та проводить ярмарки (міні-ярмарки) вакансій. Такі заходи дозволяють шукачам роботи запропонувати свої професійно-кваліфікаційні якості, а роботодавцеві – обрати саме тих працівників, які необхідні їхньому підприємству. Крім того, служба зайнятості має можливість організувати професійну підготовку безробітних під конкретні робочі місця, застосовуючи різні його форми та види. На завершення ділової зустрічі її учасники визначили напрямки спільної діяльності у вирішенні кадрових питань підприємства.

М.Соловйова, директор Долинського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!