​Фермерські господарства отримали можливість оновити парк сільгосптехніки

05.11.17, 14:00

В житті кожного аграрія настає період, коли постає питання оновлення парку техніки, від справності якої залежить якість та вчасність проведення польових робіт, а відтак - урожайність та рентабельність усього господарства.

«Враховуючи потреби наших клієнтів, ми розробили унікальні кредитні та лізингові програми з продажу сільськогосподарської техніки та пропонуємо найвигідніші і найтехнологічніші умови, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми готові допомогти усім господарствам придбати як нову, так і вживану техніку, аби наша Кіровоградщина стала лідером українського сільгоспвиробництва».

ПриватБанк пропонує аграріям Кіровоградщини купувати як вітчизняну, так і техніку імпортного виробництва за схемою фінансового лізингу з терміном до 5 років. Такий вид оновлення парку має ряд переваг: не потрібно виводити з обігу всі 100% вартості покупки, оплачувати техніку можна частинами за рахунок прибутку від її використання, можна зекономити на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму відсотків. Наразі найголовніше - адаптований графік погашення з урахуванням сезонності бізнесу та відсутність проблем із пошуком додаткового заставного майна.

«Вирішили оновити свою техніку та придбати новенького трактора, адже саме він - найбільший трудівник у господарстві, вибір впав на Claas Axion 850, - зазначає Наталія Кезик, голова фермерського господарства у Добровеличківському районі. - Витягнути з господарства кругленьку суму немає можливості, попереду ще немало витрат. Звичайно ж подумали про лізинг. Про цю програму розповідати нам не потрібно, впевнились особисто в її перевагах. Усі 15 років роботи у агробізнесі ми співпрацюємо з ПриватБанком, який не раз виручав, в тому числі і з придбанням техніки. Тільки у Приваті можна самому регулювати платежі - відповідно сезону і можливостей погашати кредит. А щодо нової техніки, то розуміє і дитина, що нове у рази краще за старе. Провели експеримент, чотири наших стареньких тракторці виорали вдвічі менше площу, ніж один новий. От тобі і економія! Ну і - додатковий заробіток. Завжди можна знайти можливість допомогти сусідам і підзаробити. Правду сказали у відділенні, що наш новий помічник сам і відпрацює усі затрати».

Сьогодні ПриватБанк запустив комплекс кредитних рішень для агробізнесу (Лізинг сільгосптехніки, «АгроКУБ» та Кредитна лінія «Агросезон»), що дозволяють отримати декілька видів фінансування на спеціальних пільгових умовах з урахуванням сезонності та в залежності від потреб і обсягів бізнесу. Важливо, що кредитування надається «живими» грошима, й при цьому є можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення обсягу закупівель і знижок від постачальників – галузевих партнерів банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!