Експерти з Кропивницького - на конференції у Швейцарії

21.11.17, 18:00

Сьогодні у Палаці Націй ООН у Женеві (Швейцарія) почалася чергова сесія Робочої групи з державно-приватного партнерства, що її організував Комітет з питань інновацій, конкурентоспроможності та державно-приватного партнерства (CICPPP). Україну на зустрічі представляє заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Іванович Татарчук. Бере участь сесії у складі української делегації і голова Агентства Розвитку Територій Олександр Анатолійович Мільто.

За словами Олександра Мільто, у рамках роботи учасників зібрання, планується, що держави-члени згаданого комітету представлять свою поточну роботу і розкажуть про те, як вони впроваджують критерії державно-приватного партнерства на благо людей, а також презентують національні та міжнародні інфраструктурні проекти і плани.

Робоча група також обговорить проект основоположних принципів реалізації проектів державно-приватного партнерства (ДПП) та їх орієнтованість на втілення у життя цілей Організації Об'єднаних Націй у напрямку сталого розвитку.

- Ми постерігаємо значний прогрес України у напрямку розвитку середовища для можливості реалізації проектів державно-приватного партнерства, - коментує ситуацію Олександр Мільто. За його словами, члени української делегації беруть участь у панельних дискусіях у тому числі як спікери, презентуючи різноманітні кейси, що посвідчують швидкі, а головне – позитивні кроки розвитку ДПП.

Нагадаємо, що це вже вдруге у цьому році Олександр Мільто представляє «Агентство Розвитку Територій», Кіровоградщину та Україну на міжнародних заходах, організованих ООН. Весною у Гонконзі проходив Міжнародний форум, в якому Олександр Анатолійович брав участь і на якому обговорювалась важливість державно-приватного партнерства, як одного зі способів залучення інвестицій та реалізація глобальних міжнародних проектів, а також визначалися стандарти співпраці влади і бізнесу та методики підготовки спільних проектів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!