Клієнти ПриватБанку подарують новорічне диво маленьким пацієнтам

27.11.17, 18:00

У перший день нового року благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто» подарує свято дітям, які проведуть Новорічну ніч у лікарняних палатах. Акція «Звичайне диво» триватиме до 31 грудня.

«Новорічно-різдвяні свята – найулюбленіша пора малечі. Але є діти, які змушені провести ці дні на лікарняних ліжках: це тяжкохворі діти, сироти або ті, хто живуть далеко від міст, – говорить Ганна Павлова, керівник благодійних проектів ПриватБанку. – Аби Дід Мороз прийшов із подарунками до всіх, ми разом із Mastercard та мільйонами клієнтів станемо добровільними волонтерами Діда Мороза».

Узяти участь в акції можуть власники будь-якої картки ПриватБанку. Усе, що потрібно, – зареєструватися на сайті та розраховуватися карткою в магазинах, кафе та інших закладах. Після кожної купівлі з картки клієнта списуватиметься ще одна гривня окремою транзакцією: якщо Ви витратили 10 гривень, то з картки спишеться 11 гривень.

Усі зібрані кошти фонд спрямує на медикаменти, обладнання, витратні матеріали для лікарень та, звісно ж, подарунки маленьким пацієнтам. Уже 1 січня в медзакладах по всій Україні малеча отримає приємні сюрпризи та теплі вітання. А клієнти ПриватБанку зможуть почати новий рік із добрих справ, подарувавши радість і святковий настрій дітям.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!