​Понад мільйон разів громадяни перевірили знання правил дорожнього руху

07.12.17, 16:00

Нові тести зі знань ПДР сервісні центри МВС презентували 1 липня цього року. Одночасно на сайті Головного сервісного центру МВС запрацював онлайн-тренажер для перевірки знань правил дорожнього руху. Тренажер працює безкоштовно 24/7.

Загалом за 5 місяців онлайн-тренажером скористалися більше мільйона разів.

«Онлайн-тренажер стає дієвим інструментом як підготовки до складання іспитів, так і перевірки знань правил дорожнього руху. Якщо наприкінці жовтня загальна кількість спроб пройти тест становила близько 500 тисяч, то наразі – 1 077 181. Середня кількість спроб пройти тест однією людиною збільшилася від 8 спроб до 16, тобто, вдвічі. Важливо, що усі питання є ідентичними до тих, на які людина відповідає під час складання іспиту», – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Наступними важливими кроками стануть зміни у практичній частині складання іспитів. Серед них: впровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів, відкриття рейтингу автошкіл, оприлюднення маршрутів для складання практичної частини іспиту на отримання посвідчення водія та впровадження оновленого екзаменаційного листа.

Дізнатися, як отримати водійське посвідчення вперше, а також знайти інструкції щодо найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС можна на сайті hsc.gov.ua. За консультаціями та додатковою інформацією щодо роботи сервісних центрів МВС можна звертатися за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційну сторінку Головного сервісного центру МВС у Facebook.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!