Мати податківця володіє двома джипами та двома квартирами

09.12.17, 18:00

Мати податківця Сергія Недоренка володіє двома джипами та двома квартирами. В свою е-деклараціюза 2016 рік він вніс лише причіп для транспортування човна та квартиру площею 105 кв.м. у житловому комплексі “Ліко-Град” у столиці. Але його мати, 67-річна Любов Недоренко, згідно даних з відкритого реєстру МВС, володіє двома джипами. У березні 2014 року Любов Недоренко стала власницею новенької Audi Q7. За 9 місяців вона придбала ще й Volkswagen Touareg 2013 р. в. Разом ці два джипи коштують близько 150 тисяч доларів.

На початку цього року мати Сергія Недоренка оформила свідоцтва про право власності на дві квартири площею 42 і 49 кв. м у новобудові. А влітку вона також придбала 104-метрове нежитлове приміщення у ЖК “Європейське місто” у селі Крюківщина поблизу Києва. Потім дружина Сергія Недоренка Ірина також купила 88 кв. м нежитлової нерухомості у “Європейському місті”. Між тим ціни на такі приміщення стартують від 15 тисяч гривень, тобто офіс мав їй обійтися у понад 1,3 млн, що на 440 тисяч перевищує офіційно задекларований дохід подружжя за 2016 рік.


Сергій Недоренко обіймає посаду начальника відділу методології забезпечення класифікаційної роботи Департаменту адміністрування митних платежів ДФС.

За матеріалами bihus.info - підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!