Юну Діану знімають про британського проекту

18.01.18, 12:00

Історію 20-річної Діани Глущенко із Новоукраїнки, чия майстерність у навчанні допомогла дівчині із невеликої сільської школи стати студенткою факультету міжнародних відносин, розкажуть у міжнародному проекті «Being 20: profile of a generation» (англ. «Бути двадцятирічними: Профіль покоління»).

- Ми вже провели зйомки у Дніпрі, де Діана навчається на четвертому курсі у Національному університет імені Олеся Гончара, побували на її факультеті, а також завітали на зустріч волонтерів міжнародної організації AIESEC, - розповідає авторка ідеї сюжету, координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.

Операторка проекту - Олена Карпенко, - почала зйомку ще навіть у потязі, поки творча команда їхала у Дніпро. У самому місті, де в день зйомок почав йти сніг, професіоналізм і майстерність Олени дозволили зробити чудові кадри та записати якісні синхрони.

- Найближчими днями ми плануємо знімати Діану також у Новоукраїнці, звідки вона родом, щоб показати її школу та місцеву громаду, а ще у селі Новоєгорівка, де Діана проведе квест для школярів, - розповідає Вікторія Талашкевич. Монтувати відео буде Андрій Флоренко, який має досвід як тренерства з питань онлайн монтажу, так і підготовки сюжетів.

Нагадаємо, що серія відео сюжетів «Бути двадцятирічними: Профіль покоління» готується різними творчими командами в Україні і відображає світ молоді, яка мешкає у сусідніх із Європою країнах Близького Сходу та Північної Африки. Ідея втілюється у життя командою проекту «OPEN Media Hub» під керівництвом консорціуму на чолі із Фундацією Томсон (Великобританія). Проект «Бути двадцятирічними: Профіль покоління» розглядає через призму камери та людських історій проблеми, що постають перед молоддю та суспільством а також пристрасті та успіхи, політичні і культурні уподобання цього покоління.

Суттєву підтримку проекту надає Кіровоградська філія ПАТ НСТУ, в ефірі однієї з програм якої вже у лютому буде показано сюжет про Діану. Також планується опублікувати історію Діани та лонгрід із відео на сайті tusovka.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!