43 мільйони доларів витратили на авто кіровоградці

22.01.18, 10:00

Минулого року у Кропивницькому та Кіровоградській області купили понад 1 700 нових автомобілів, а сума покупок склала понад 43 мільйони доларів США.

Впродовж минулого року в Україні продали 80 тисяч нових авто. Це на 20 тисяч більше ніж у 2016 році. Найбільшу грошей на нові легкові авто у 2017 році витратили кияни. Там сума покупок склала 900 мільйонів доларів.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, у 2017 році витрати на нові автомобілі у Кропивницькому склали понад 43 мільйонів доларів США. Майже половина автомобілів, які купували минулого року в регіоні, коштували до 17 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. Лише 15% машин – дорожчі 35 тисяч доларів США. Середня ціна автомобіля у минулому році становила 27 тисяч доларів. Найвищий показник серед усіх регіонів по середній ціна авто зафіксували в Одесі. Там в середньому на одне авто витрачали більше 33 тисячі доларів.

Найпопулярнішою маркою у Кропивницькому в 2017 році було Renault. Також часто купували Toyota і ВАЗ. Серед моделей бестселером став ВАЗ 2121, яких продали 127 авто на суму понад 1 мільйон доларів. Найбільшу суму витратили на Toyota Land-Cruiser – за 44 таких авто заплатили понад 3 мільйони доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!