​Студенти хочуть ПриватБанк!

06.02.18, 10:00

Українські студенти вважають ПриватБанк найбільш привабливим роботодавцем для молодих фахівців серед усіх українських банків. За підсумками дослідження ринку роботодавців за 2017 рік, яке щорічно в Україні проводить компанія Ernst & Young, ПриватБанк також зміцнився в абсолютному рейтингу Топ-10 найкращих українських роботодавців, посівши 6-е місце (серед понад 450 учасників).

«Сьогодні понад 70% нових співробітників банку – це молоді фахівці або студенти старших курсів без досвіду роботи, – зазначає HR-директор ПриватБанку Ольга Хлиніна. – Ми пропонуємо велику кількість вакансій для студентів і молодих фахівців – робота в контакт-центрах, відділеннях і в головному офісі банку. Також банк першим в Україні впровадив унікальну програму онлайн-практики для студентів (practice.pb.ua)».

За словами рекрутерів ПриватБанку, сьогодні на банківському ринку найбільш затребувані випускники таких спеціальностей, як економіка, математичні й соціальні науки. Також, як і раніше, банкам потрібні молоді юристи та ІТ-фахівці. Компанія E&Y щорічно проводить дослідження «Найкращий роботодавець» серед студентів з метою аналізу привабливості роботодавців на ринку праці, а також визначення переваг студентів під час вибору місця роботи.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!