​Студенти КНТУ зможуть проходити онлайн-практику

31.10.14, 17:00

ПриватБанк запровадив нову систему проходження практики в банку, що дає можливість здобути знання та навички роботи в банківській сфері без обов’язкового відвідання відділень банку – онлайн.

“Ми запропонували керівництву університету новий формат практики - через мережу інтернет, - розповідає Тетяна Джевага, Керівник відділу трудових ресурсів - головний спеціаліст з рекрутингу Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Такий формат проведення практики вже працює в низці регіонів України і був «на ура» прийнятий як студентами, які планували практику в банку, так і керівництвом вишів, які згодились на партнерство з ПриватБанком. Ми готові до співпраці з усіма вищими навчальними закладами, які працюють у нашій області”.

Проаналізувавши досвід проходження студентської практики, а в ПриватБанку пройшли практику вже понад двісті тисяч студентів, спеціалісти цієї фінансової установи дійшли висновку, що дуже багато часу витрачається на численні формальності та вимушені переїзди. Тому й було запропоновано вихід, який продиктований часом та найвищими технологіями, які використовуються у сучасному динамічному житті. Тепер студенти можуть проходити практику в будь-який час не виходячи з дому чи інтернет-кафе. Наприклад, студенти з інших міст можуть проходити практику в себе вдома, витративши на онлайн-роботу в банку всього кілька годин на день.

Онлайн-практику в банку можуть проходити студенти не тільки фінансових і економічних, але й будь-яких інших факультетів – достатньо зареєструватися на спеціальному сайті. Як зазначають банкіри, досвід вивчення банківських послуг і навички обслуговування клієнтів стануть у пригоді не тільки на майбутній роботі, але й у звичайному житті

“Після закінчення онлайн-практики всі студенти складають іспити та тести й отримують офіційний сертифікат про проходження практики з оцінками та результатами, - продовжує Тетяна Джевага. - При цьому і викладачі і роботодавці зможуть перевірити результати студентів на сайті практики (зазначивши номер сертифіката чи номер мобільного телефону студента)”. Найкращих практикантів буде зараховано до кадрового резерву ПриватБанку, що дає гарантію працевлаштування в банку після закінчення вишу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!