​Традиційна Масляна у ПриватБанку

19.02.18, 16:18

Святкування Масляної у ПриватБанку на Кіровоградщині вже стало традицією, яка щорічно активно підтримується і колективом, і клієнтами, і партнерами. Саме такі спільні заходи у неформальній обстановці є ще одним кроком банківської установи назустріч своїм клієнтам та слугують зміцненню довірливих відносин. Нагадаємо, що Масляна у ПриватБанку проводиться за усіма правилами. Тут і пісні з хороводами, і конкурси страв з млинців, і частування. Все, як того вимагають українські традиції.

“Ми щиро вдячні усім, хто почув нас, відгукнувся на запрошення та весело провів з нами Масляну, - ділиться враженнями Ростислав Володимирович. - Приємно, що нас підтримують наші клієнти та партнери. Свято вдалося на славу - було весело, цікаво та смачно!”

Найважче на святі було членам жюрі, компетентність та справедливість якого не викликали жодних сумнівів: Ірина Саєнко - Президент регіональної торгово-промислової палати, Надія Воленшчак - начальник відділу фінансово-інформаційних послуг регіональної торгово-промислової палати, Роман Ілик - - директор ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, Оксана Клюєнко - головний лікар міської дитячої лікарні “Добруджа”, Володимир Слівнов - директор компанії РУР “Груп”, Олена Кушнір - старший повар кав’ярні- піцерії "Скоріні", Сергій Лимаренко - повар пивного клубу "Прага". Мабуть кухарі-аматори не так довго готували свої страви, як журі визначалося з переможцями. Адже уміння готувати та презентувати свої страви були настільки професійними, що визначити найкращого було майже неможливо. Креативність ідей, талант оформлення страв, неперевершені смакі вразили навіть бувалих членів жюрі.

Цьогоріч свято розпочалося святковим привітанням від талановитого колективу Центру дитячої та юнацької творчості «Центр- Юність» на чолі з Віктором Савицьким. Яке ж свято без весняних пісень, танців та веселощів. Творчий та яскравий колектив привніс неповторний юнацький запал, святковий настрій та непідробні позитивні емоції.

Шедевральні страви учасників конкурсу отримали подарунки та призи не лише ПриватБанку, але й торгово-промислової палати. Наразі, партнер та справжній друг ПриватБанку - Кіровоградська торгово-промислова палата, підійшли до участі у конкурсі дуже серйозно та відповідально. Вони підготували не лише смачні страви, але й призи переможцям. Переможцями конкурсу за одноголосним рішенням жюрі стала команди відділення “ Центр обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів” ПриватБанку. Та без подарунків і призів не залишився ніхто. І головне - усі отримали масу позитивних емоцій, гарний настрій та задоволення від спілкування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!