​Дотримання бюджетної дисципліни – шлях до фінансової стабільності

21.03.18, 18:00

Семінар, присвячений дотриманню бюджетної дисципліни відбувся наприкінці минулого тижня у Кіровоградському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Під час семінару йшлося про підсумки виконання місцевих бюджетів Кіровоградської області за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік, а також контроль за дотриманням бюджетного законодавства.

Участь у семінарі взяли перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, а також директор департаменту фінансів Сергій Шеремет.

- Стан фінансово-бюджетної дисципліни, а також правильність застосування програмної класифікації видатків та програмного забезпечення ІАС «Місцеві бюджети» - важливі аспекти у роботі фахівців об’єднаних територіальних громад, - переконана Олена Савченко, радниця з питань місцевих фінансів Кіровоградського ВП ЦРМС.

Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номером: (0522) 32-02-86 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!