​Я. Нова версія

04.02.19, 14:00
Тренерка - Алла Пояркова
Тренерка - Алла Пояркова

Проект «Я. Нова версія» втілює у життя творча група «Jane&Vika Creative Group». Протягом зими відомий та популярний проект «Леді Єлисаветграду», що багато років поспіль тішив око мешканців міста у вигляді настінного календаря, перейшов у новий формат!

Жанна Січкарь та Вікторія Талашкевич запросили до участі у проекті дванадцять жінок, які разом із лайф-коучем Аллою Поярковою зробили апгрейд думок та почуттів, розглянули звичні стилі та моделі поведінки, зробили зупинку і отримали ковток натхнення.

Жанна Січкарь
Жанна Січкарь

- Ми поставили крапку і зробили крок у майбутнє. Із формату друкованих календарів – у простір цифрових фото. Незмінним залишається об’єкт зусиль нашої творчої команди – жінка у центрі всесвіту. У всіх її проявах: «я – як особистість», «я – у стосунках», «я – у соціумі», -розповідає спів-авторка ідеї Жана Січкарь.

Тренерка - Алла Пояркова
Тренерка - Алла Пояркова
Перший день проекту – це був мотиваційний тренінг, що його провела Алла Пояркова, - відбувався у локаціях Бізнес-школи «WAKE UP». Після мотиваційного тренінгу дівчата потрапили до рук стилістика та майстрині візажу Наталі Горбачової та портретиста Макса Власенка.

Навесні проект продовжиться! Хочете взяти участь? Телефонуйте, записуйтесь (Вайбер, Телеграм): 066-328-40-48 – Жанна Січкарь та 050-321-39-19 – Вікторія Талашкевич. Шукайте більше фото в Інстаграм – за хештегом #яноваверсія



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!