Субсидії пенсіонерам ​ПриватБанк виплачуватиме на банківську картку

25.02.19, 16:00

Як повідомили у ПриватБанку, пенсіонерам, які отримують пенсійні виплати на картки банку, не варто турбуватися про виплату субсидій. Починаючи з березня, вони отримуватимуть виплати на пенсійну картку, навіть без звернення до органів соціального захисту населення.

“Пенсійний фонд відтепер буде надавати до банку дві відомості: одна для нарахування пенсії, друга для нарахування субсидії, - пояснює Наталія Титаренко, керівниця Напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Субсидія виплачуватиметься пенсіонеру у дату виплати пенсії, лише окремою сумою. В тексті SMS-повідомлення буде зазначено, що це субсидія”.

Нагадуємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 р. № 62 «Про внесення змін до деяких постанов України», виплата житлових субсидій пенсіонерам у готівковій формі здійснюється органами Пенсійного фонду України.

Як свідчить статистика, понад 56% (більше 90 тис.) пенсіонерів Кіровоградщини отримують пенсійни виплати на картки ПриватБанку. Найрозгалуженіша мережа відділень, банкоматів та терміналів надає змогу отримати банківські послуги у кожному дворі, що надзвичайно важливо для людей поважного віку. Безкоштовний миттєвий випуск та обслуговування пенсійних карток, пенсiя вчасно та без черги в касі будь-якого відділення, зняття готiвки у банкоматах усіх банків на території України без комісії, зарахування 7% річних на залишок власних коштів, оплата комунальних послуг без комісії, безкоштовне навчання і користування Інтернет- банком Приват24, безкоштовний виклик співробітника ідоставка карт за місцем проживання, можливість отримання картки і пенсії за дорученням (отримати можна у сільській раді) - це неповний перелік переваг отримання пенсійних виплат на картки ПриватБанку.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйонів українських пенсіонерів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!