​Лабораторія у Берліні тестує шпроти на безпечність

29.03.19, 18:00
Лабораторія у Берліні
Лабораторія у Берліні

Лабораторія у Берліні тестує, чи безпечно їсти... кільку та шпроти, які їдять і в Україні. Не вірите? А ми переконалися в цьому, коли відвідали Національну довідкову лабораторію матеріалів, що контактують із продуктами харчування.

Цей візит став можливим, бо я зараз у Берліні - за програмою «Громадська школа дієвих практик ЄС» ( #CISEP).

Нам показував лабораторію доктор Андрій Кукля, працівник департаменту хімічної безпеки та безпеки продуктів, співробітник відділу безпеки матеріалів, що контактують із харчовими продуктами. Деякі установки тут коштують 500 тисяч євро і більше...

Більш про зміст роботи Німецького федерального інституту оцінки ризиків читайте у статті "Визначте ризики - захистіть здоров’я!" До речі, люблю, коли державні інституції дбають про комунікації та маркетинг. Як от у нас юстиція має класний слоган: «Кохайтеся! Про документи подбає юстиція!». Ще один цікавий приклад побачила у Берліні - ось такий постер публікує Німецький федеральний інститут оцінки ризиків: «Ризик нудної роботи - 0,0% Ми перевіряли!»

Ризик нудної роботи - 0,0% Ми перевіряли
Ризик нудної роботи - 0,0% Ми перевіряли
Вікторія Талашкевич - для сайту "Тусовка" з Берліну



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Вікторія .Дім для безпритульних будує "Милосердя"
Телефон: 073-007-007-8
Egor C.Пиццерия "La Vita"
Конечно ничего общего с итальянской, вы лучше посмотрите как она выглядит приготовленная именно итальянцем в…
Наталья .Кав’ярня-піцерія "Scorini"
Сегодня зашли в кафе, на первом этаже мест не было. По крутым ступенькам поднялись на второй этаж. Девушка, которая…