Шість нових тролейбусів вийде на маршрути, завдячуючи лізингу

23.07.19, 10:00

Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” отримало 6 нових тролейбусів з автономним ходом, завдячуючи лізингу ПриватБанку. Нагадаємо, що в квітні цього року Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” підписали попередній договір з ПриватБанком на придбання у фінансовий лізинг 6 тролейбусів з автономним ходом на загальну суму у 31,8 млн грн.

26 червня КП “Електротранс” та АТ КБ ПриватБанк поставили останні підписи та завершили угоду, гарантом якої виступила міська рада Кропивницького. А вже у жовтні, як стверджують у мерії, тролейбуси вийдуть на найбільш віддалені маршрути, і кропивничани зможуть насолоджуватися поїздками містом у новеньких сучасних тролейбусах.

“Я дякую міській владі за довіру та за співпрацю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми з задоволенням підтримуємо усі проекти, які успішно впроваджуються міською владою на благо громади, адже ми теж є частиною цієї громади. Ми завжди готові до співпраці, і звертаємося до бізнесу, влади - залучайте нас до своїх проектів. Ми пропонуємо будь-яку допомогу: від фінансових консультацій до підтримки інвестиціями”. Як кажуть у міській раді, нові тролейбуси суттєво покращать транспортне обслуговування мікрорайонів обласного центру.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!