​У Кропивницькому продажі нових авто виросли на 15%

20.11.19, 10:00

У жовтні у Кропивницькому та Кіровградській області придбали понад 200 нових автомобілів. Це на 25% більше, ніж у жовтні минулого року. Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $7 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 47 авто на суму $800 тис. Також попитом користувалися Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто В-класу жителі Кіровоградщини найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – седан Renault Logan.

Logan
Logan
Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер RenaultDuster, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Duster
Duster
Загалом, минулого місяця українці придбали 9 тис нових автомобілів на $270 млн. Порівняно з жовтнем 2018 року продажі виросли на 29%. Кількість придбаних за місяць позашляховиків перевищила 6 тис авто, а легковиків купили значно менше – 3 тис.

Нагадаємо, у січні-вересні у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 1,1 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.Сума витрат за 9 місяців в регіоні склала $33 млн.




  • Logan
  • Duster
  • Kodiaq
  • Sportage
  • Touareg
  • Tucson

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!