Безробітні можуть стати працівниками найбільшого виробника халви й козинак в Україні

13.12.19, 10:00

Одним з ключових завдань державної служби зайнятості є поглиблення співпраці з роботодавцями щодо вирішення актуальних проблем ринку праці. Серед підприємств, які активно співпрацюють з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості, особливо вирізняється ТОВ «Три Стар» – найбільший в Україні виробник таких кондитерських виробів, як халва, козинаки, різноманітне драже та інші ласощі (під ТМ «Золотой век»).

Більше 20 років ТОВ «Три Стар» плідно співпрацює з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку забезпечення працевлаштування мешканців міста та району щодо добору необхідного персоналу. Лише цьогоріч, за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості на підприємство працевлаштовано близько 100 безробітних громадян.

Днями на замовлення підприємства фахівцями відділу рекрутингу міськрайонного центру зайнятості було проведено міні-ярмарок вакансій та створено всі умови для того, щоб роботодавець та безробітні мали можливість поспілкуватися і задовольнити свої потреби.

Алла Вовненко, менеджер з персоналу, представила вільні робочі місця за посадами: халвомісник, вантажник, укладальник-пакувальник, дражувальник, комірник, майстер виробництва, підсобний робітник, слюсар з механоскладальних робіт, налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, лаборант менеджер (управитель) з персоналу. Представник підприємства наголосила, що керівництво компанії гарантує своїм працівникам широкий спектр соціального забезпечення: гідну оплату праці; повний соціальний пакет і офіційне працевлаштування; комфортні умови праці та сучасний офіс; підвезення транспортом до місця роботи; якісний спецодяг, проведення безкоштовних медоглядів; створення всіх умов для відпочинку та санаторно-курортного лікування.

Крім того, А. Вовненко зазначила, що у ТОВ «Три Стар» своєчасно виплачується заробітна плата, діє система преміювання за результатами роботи, здійснюються заходи професійного зростання працівників.

У заході узялиучасть близько 20 шукачів роботи, з них 12 зацікавилися запропонованою роботою та отримали запрошення для відвідування підприємства з метою ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.

Таким чином, багаторічна і тісна співпраця центру зайнятості із ТОВ «Три Стар» не лише гарантує добір кваліфікованих працівників на підприємство, але й забезпечує громадянам зайнятість і впевненість у завтрашньому дні.

Яна Шевченко, заступник начальника відділу рекрутингу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!