Ярмарок вакансій пройшов у Кропивницькому

24.12.19, 12:00

На замовлення дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 73 «Червона квіточка» та Корпорації «ХХІ Століття» у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Наразі – оперативне укомплектування актуальних вакансій «бухгалтер», «головний бухгалтер» та «економіст з фінансової роботи».

Для участі у заході були запрошені шукачі роботи, які відповідають вимогам роботодавців та можуть претендувати на заявлені вакансії.

Інспектор відділу кадрів Корпорації «ХХІ Століття» Вікторія Мороз ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності установи та надала інформацію про режим роботи, умови оплати праці, вимоги до претендентів та перспективи кар’єрного росту за вакансіями «бухгалтер» та «економіст з фінансової роботи».

У свою чергу Інна Яковлєва, фахівчиня ДНЗ (ясла-садок) № 73 «Червона квіточка» представила вакансію «головний бухгалтер» та розповіла про основні службові обов’язки, бажані якості, навички і вимоги до претендентів, повідомила про рівень заробітної плати, соціальні гарантії.

Після представлення підприємств, учасники заходу продовжили свою роботу у режимі індивідуальної співбесіди. В результаті 2 особи зацікавилися запропонованими вакансіями, заповнили відповідні анкети та отримали координати роботодавця для проходження співбесіди на робочому місці та можливого подальшого працевлаштування.

текст і фото: А. Галка, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!