​Які професії є найзатребуванішими на Кіровоградщині?

07.01.20, 10:00

На 1 грудня 2019 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості Кіровоградської області, становила 2,3 тис. одиниць.

У розрізі професій найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників – це водії, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, трактористи, машиністи (кочегари) котельної, швачки, оператори котельні, слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, оператори котельні, оператори заправних станцій, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтери з експлуатації розподільних мереж, слюсарі-сантехніки та монтери колії.

Також затребувані працівники сфери послуг (продавці, охоронники, кухарі, молодші медичні сестри, помічники вихователя, соціальні робітники).

Залишається високим попит на професіоналів та фахівців з досвідом роботи. Затребуваними є спеціалісти державної служби, бухгалтери, медичні сестри, фахівці, вчителі закладу загальної середньої освіти, вихователі, державні виконавці, інспектори, економісти, електрики дільниці, вихователі дошкільного навчального закладу, агрономи, інженери та фармацевти.

Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, вантажники, прибиральники службових приміщень, сторожа, двірники, укладальники-пакувальники та комірники, повідомляє Відділ статистики та прогнозування Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!