Підпишіть будь ласка петицію!

21.01.20, 10:00

Відношення людей до тварин - показник розвитку держави та міста! У нашому місті відсутній міський притулок для тварин, на його будівництво потрібно багато коштів. Але є громадські організації, що успішно займаються безпритульними тваринами в місті Кропивницький.


Одна з таких організацій – Ветеринарно-реабілітаційний центр громадської організації захисту тварин "БІМ" у Кропивницькому (Кіровоградська область), в якому на постійній основі лікуються собаки та кішки, які постраждали від жорсткого поводження з боку людей.

Центр постійно потребує коштів на харчування для тварин, на медичні препарати, на облаштування територій та місць, де живуть собаки і коти.

Три роки тому громадська організація захисту тварин "БІМ" отримала будівлю за адресою: Бобринецький шлях, 109 в оренду від Міської ради міста Кропивницького для проведення громадської діяльності. За цей час, силами та коштами волонтерів та небайдужих громадян міста на виділеній території створено притулок для тварин.

На теперішній час в притулку громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ" утримується близько 280 тварин. Всі ці три роки тварини утримувалися за рахунок благодійних внесків, які мали не регулярний характер. Жодної фінансової підтримки з бюджету міста на утримання собак та котів організація не отримувала.

У зв'язку з тим, що кількість тварин постійно збільшується, утримувати та годувати собак та котів, без фінансової підтримки міста, вже неможливо, коштів катастрофічно не вистачає.

За час існування громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ" сотні тварин було забрано з вулиць міста, сотні тварин знайшли домівки, організація приймає участь у програмі стерилізації безпритульних тварин, робить все для зменшення кількості безпритульних тварин та пропагандує гуманне ставлення для тварин.

Цією петицією хочемо привернути увагу влади міста Кропивницький до проблем громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ", що вже не може продовжувати існувати без фінансової підтримки міста.

Просимо виділити кошти з міського бюджету на щомісячне утримання тварин у притулку, що включає в себе годування, вакцінацію, обслуговування тварин.

Фінансова підтримка притулку громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ" дасть змогу утримувати тварин у притулку і на далі, шукати їм домівки, а не відпустити 280 тварин на вулицю, а також дасть змогу забирати з вулиць міста інших тварин.

РЕКВІЗИТИ:
Кіровоградська міська громадська організація захисту тварин "БІМ", ЄДРПОУ/ДРФО 36298531
Розрахунковий рахунок 26006052919946
ПАТ КБ ПРИВАТБАНК
Код ЄДРПОУ 14360570
Код банку 323583
Отримувач Кіровоградська міська громадська організація захисту тварин БІМ
Призначення платежу: благодійна допомога тваринам

Карта організації у ПриватБанку: 5168 7427 3009 6942
на ім'я Дорош Катерини Геннадіївни
PayPal - Heleret71@gmail.com

Телефонуйте: 0506860092 - Катерина, 0667667135 - Євгенія
Електронна скринька: bimkrua@gmail.com

Підписати петицію можна тут: https://e-dem.in.ua/kirovohrad/Petition/View/266



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!