Змагання з ігор «Що? Де? Коли?» та «Брейн-ринг»

28.02.21, 16:00

Цього року інтелектуальні ігри для школярів на Кіровоградщині будуть проводитися 12 та 19 березня 2021 року. Мова про Кубки із інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» та «Брейн-ринг».

В іграх можуть взяти участь команди будь-якого закладу освіти (це і школи, і позашкільного закладу, і гуртка, і громадського об’єднання тощо), що були зареєстровані Оргкомітетом турніру у відповідному порядку (кількість команд від кожної адміністративно-територіальної одиниці не обмежена).

Для участі необхідно подати попередню електронну заявку на адресу kizval@ukr.net (Валерій Кизименко) не пізніше аніж за три доби до проведення кожного етапу (у даному випадку - до 9 березня 2021 року – на VІІ етап; і до 16 березня 2021 року – на VІІІ етап). У заявці вказується назва команди, населений пункт, контактний телефон тренера (керівника).

У зворотньому листі, який є підтвердженням участі команди, учасники отримають код доступу до відеоконференції (і на установчий семінар, і на гру), посилання на ігрову заявку (у запропонованій Google Формі треба чітко вказати назву команди; старшу чи молодшу вікову групу; повну актуальну назву закладу; ПРІЗВИЩЕ, ім’я та по-батькові керівника, його телефон та електронну пошту; ПРІЗВИЩЕ, ім’я та по-батькові капітана) і на форму для відповідей.

Ігрову заявку треба заповнити не пізніше ніж за 2 доби до гри. Регламенти проведення (http://surl.li/hwtn) додаються.

Для керівників гуртків, тренерів та координаторів інтелектуальних ігор планується проведення методичного об’єднання та семінару-практикуму (користування онлайн-сервісами, теорія і практика ігрових технологій «Що? Де? Коли?» та «Брейн-ринг») 11 та 18 березня 2021 року.

Ці заходи проводяться відповідно до листа управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 10 жовтня 2020 року № 35-12\2818\0.35 «Про проведення XХІІ обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року», листа директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації вiд 18 листопада 2020 року № 35-12/3203/0.35 «Про зміни у датах проведення XXІІ обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року та методичних об’єднань і семінарів-практикумів для тренерів» (http://surl.li/jwhp).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!