​Представників місцевого самоврядування запрошують до участі в онлайн-семінарах

11.06.21, 16:00

Асоціація міст України у партнерстві з Всеукраїнською аеро-геодезичною асоціацією в рамках Меморандуму про співробітництво розпочинає серію навчальних онлайн-семінарів за загальною тематикою «Від теорії до практики ефективного управління земельними ресурсами», - йдеться у повідомленні АМУ.

Навчальний курс спрямований допомогти громадам правильно та ефективно організувати роботу в рамках нових законодавчих реалій та підвищити свою фінансову спроможність, застосовуючи інноваційні інструменти управління земельними ресурсами.

Зокрема, курс допоможе громадам врегулювати земельні питання у зв’язку з прийняттям Закону України №1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», що є складовою земельної реформи і передбачає позитивні зміни у земельній сфері, зокрема дерегуляцію у сфері землеустрою, усунення корупційних ризиків в управлінні земельними ресурсами, передачу земель за межами населених пунктів до комунальної власності громад.

У підсумку проведених вебінарів громади отримають дорожню карту для ефективного розвитку та чітке бачення використання потенціалу власних ресурсів. До участі запрошуються голови громад, заступники голів, фахівці структурних підрозділів органів місцевого самоврядування з питань земельних ресурсів.

Формат: серія вебінарів, які включають доповіді, презентації, відповіді на запитання та обговорення у формі діалогу. Щоб долучитися до вебінарів, необхідно заповнити форму за посиланням: https://cutt.ly/ynTh6Dp

Реєстрація триває до 14 червня 2021 року.

Старт курсу відбудеться 16 червня 2021 року.

До участі залучені експерти у сфері правового регулювання земельних відносин, фахівці-практики землевпорядних робіт, розробники інноваційних рішень для управління ресурсами.

Теми онлайн-семінарів за посилання: https://auc.org.ua/novyna/amu-rozpochynaye-seriyu-vebinariv-dlya-organiv-miscevogo-samovryaduvannya-z-upravlinnya


(за матеріалами АМУ)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!