​Благодійна книжкова акція «Українське слово поруч з тобою»

19.04.23, 13:25

Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського започатковує нову благодійну книжкову акцію «Українське слово поруч з тобою».

Вона є продовженням, точніше, розширенням акції «Книга для захисника», яку книгозбірня провела минулого року. Кропивничани підтримали заклик бібліотекарів і їхні книжкові донати були передані в лікувальні заклади Кіровоградщини, аби заспокоїти, розважити чи надихнути наших воїнів, які проходять там лікування та реабілітацію.

Дякуємо усім безмежно!

Інформація про акцію ширилася, і до книгозбірні почали звертатися земляки, що заходяться на передовій, бібліотеки звільненого Херсону та переселенці, які живуть сьогодні у Нижньосілезькому воєводстві Польщі.

«Ми знову закликаємо кропивничан до участі в благодійній книжковій акції. Адже розуміємо те, що добра книга, яка потрапила до рук у потрібний момент, може змінити дуже багато. І те, що на цю добру українську книгу є величезний запит!

Кожного дня ми ведемо важку боротьбу за Українську державу, за рідну землю, за нашу свободу і незалежність. В цій боротьбі українське слово, українська книга - наші щит і меч, зброя і оберіг!» - наголосила директорка бібліотеки Чижевського Валентина Животовська.

Акція стартує напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права.

Книжкові подарунки – класику та сучасну українську літературу, а також переклади зарубіжних авторів українською – воїнам, херсонцям та переселенцям бібліотекарі радо приймуть у холі головної книгозбірні області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!