​У Чижевського відкрилася благодійна виставка

05.08.23, 16:36

У відділі краєзнавства бібліотеки Чижевського відкрилася фотовиставка «Тиша миттєвостей». Її автор - Артем Безшкуренко – молодий кропивницький науковець і краєзнавець таким чином вирішив допомогти Збройним Силам України.

Умовно виставка складається з двох частин: монохромної і концептуальної та кольорової і пейзажної. Майже на усіх світлинах – Кропивницький – унікальне і яскраве, на переконання автора, місто. Не потрібно шукати красу деінде, в пустелі чи джунглях, вона тут, поруч, у сусідньому парку. Треба лише придивитись. І тоді, ймовірно, вдасться спіймати ту саму неповторну мить.

Артем Безшкуренко фотомистецтвом займається більше десяти років. Для нього це пошук краси, гармонії і тієї самої тиші миттєвостей, в яких залишається час.

Відвідувачі виставки можуть отримати фотороботу, що припала до душі, задонативши на рахунок будь-якого фонду, що займається підтримкою Сил оборони. Суму переказу покупець визначає самостійно. Фото можна буде отримати після завершення експонування виставки наприкінці серпня.

Запрошуємо до перегляду! Запис презентації можна переглянути на бібліотечному YouTube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Gc9JWOI8VYY.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!