​Інвестиція в чистоту: «Екостайл» придбав нові сучасні сміттєвози за понад 12 мільйонів гривень

17.10.24, 16:00

Компанія «Екостайл», яка займається вивезенням та захороненням твердих побутових відходів у Кропивницькому, зробила для міста серйозну інвестицію – придбала у лізинг два нових сучасних сміттєвози Hidro-Mak на базі Ford Trucks 1833.

Загальна вартість автомобілів понад 12 мільйонів гривень. Для Кропивницького це важлива подія, адже до цього у місті не було такої сучасної техніки.

«Нові сміттєвози – це важливий крок для покращення наших послуг. Так, техніка дорога, і ми ще кілька років будемо виплачувати кредит за неї. Але завдяки цим автомобілям ми зможемо працювати швидше й ефективніше»,
– зазначив заступник генерального директора «Екостайлу» Роман Іванюк.
За його словами, нові сміттєвози заднього завантаження оснащені бункерами місткістю 15 кубометрів і призначені для роботи з євроконтейнерами об'ємом 1,1 куб. м та 0,24 куб. м. Автомобілі обладнані потужною пресуючою системою, яка оптимізує процес вивезення відходів. Шасі Ford Trucks розраховане на повну масу 19 тонн і оснащене двигуном потужністю 330 кінських сил. А сучасні системи безпеки, такі як датчики зносу гальм і система допомоги при старті на підйомі, підвищують рівень безпеки на дорогах та знижують ризик аварій.
Окрім того, зазначають в компанії, нові сміттєвози, є значно екологічнішими, оскільки їхні сучасні двигуни виробляють в рази менше викидів CO2 у порівнянні з попередніми моделями. Це допомагає знизити екологічний слід компанії та сприяє покращенню якості повітря у Кропивницькому.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!