Ти - студент? Тоді приходь у бібліотеку!

14.11.2013
14.11.2013

Стань 14-го листопада учасником веселої та креативної акції «Святкуємо разом з бібліотекою День студента!» - закликає усіх Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва імені Бойченка.

Студентська пора - найяскравіший час в житті мабуть кожного з нас. Це - нові знайомства і друзі, лекції і сесії, життя в гуртожитку і кумедні пригоди, цікавий відпочинок і дипломні роботи до ранку, незабутні викладачі і прогуляні пари… Спогади про студентське життя ще не раз теплою хвилею огорнуть людину, якій пощастило бути студентом… День студента – це особливе та бажане свято як для молоді, так і для юнацької бібліотеки.

Гарантуємо, що кожен в цей день знайде щось цікаве для себе, адже програма заходу різнопланова!

Хочеш стати активним вболівальником, отримати святковий настрій, позитивні емоції, призи, й просто подрайвувати - завітай на конкурсну програму «Студентський феєрверк». Початок о 13.00 (ІІ поверх). Учасники конкурсної програми - студенти: Державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж»; Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна; Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету; Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка; Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Не пропустить можливість підтримати улюблений навчальний заклад!

Якщо Ваше захоплення читання або  потрібна література для навчання – познайомся з книжковою виставкою – інсталяцією «Хто знання має, той мур зламає!», яка працюватиме у відділі абонементу (І поверх). За умовним бібліотечним парканом розгорнеться справжній палац знань. Граніт науки видається безкоштовно! Особливо допитливі зможуть вивчити десять заповідей справжнього студента!

За наявності читацького та студентського квитків - гарантовано отримай «Дисконтну картку студента», яка дає унікальну можливість - знижки на товари та послуги в освітніх, юридичних, торгових, розважальних та культурних закладах (ІІ поверх сектор соціокультурної діяльності).

Напиши свої вітання та побажання на «Паркані привітань»
(фойє бібліотеки).

Не втрачайте свій шанс по особливому відсвяткувати це свято! Відчуй себе частиною великої та дружньої сім"ї студентства!

Партнери акції:
управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації; Кіровоградський академічний обласний театр ляльок;
льодова ковзанка «Слайз».

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01, 095 4747588 – Олена Полякова, 095 4712767 – Тетяна Рєзнік.
Адреса : вул. Декабристів 6\15



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!