Конкурс краси дівчат на візках "Краса без обмежень"

17.05.2015
17.05.2015
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

17 травня 2015 року о 17.00 годині в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться фінал шостого Всеукраїнського конкурсу краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень». Раніше цей конкурс п'ят років поспіль проходив у Донецькій області та у місті Донецьк. Але у зв’язку зі складною ситуацією на сході України, оргкомітет та цьогорічні організатори прийняли рішення про перенесення конкурсу у Кіровоград.

Конкурс проходитиме за підтримки голови ОДА С.А. Кузьменко, голови обласної ради О.А.Чорноіваненко, Міністерства соціальної політики України, голови обласної організації інвалідів С.М. Подорожнього та голови Донецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України Н.С.Поламарчук, директора Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів С.О.Фоміної.

Конкурс набув широкої популярності у всій Україні і став Всеукраїнським заходом. Ініціаторами та засновниками конкурсу є голова Донецької обласної організації інвалідів Надія Поламарчук та керівник молодіжного комітету ДООІ Віталій Святошенко. У 2015 році організаторами конкурсу виступають Продюсерський центр «БРЕМ-арт продакшн», театр мод «Madina-style», Донецька та Кіровоградська обласні організації інвалідів. Меценат заходу - ТОВ ТД «Центр харчових технологій», ТМ «Молочний Дар», генеральний спонсор - ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ексклюзивні спонсори - меблевий салон «Диван - диванич» та кав’ярня «Два кофе». Спеціальна гостя Рената Корецька – володарка титулу Гран-прі на конкурсі краси «Little King & Queen World» у Болгарії.

У цьогорічному конкурсі візьмуть участь 10 дівчат з різних регіонів України, які пересуваються на інвалідних візках. Очікується приїзд більш ніж 500 глядачів та гостей. Над програмою працюють кращі постановники, хореограф, модельєри та візажисти! Шостий конкурс обіцяє бути яскравим, грандіозним та більш масштабним за форматом, ніж попередні.

Інформаційна підтримка – всеукраїнська газета для інвалідів «Берег надії», сайт dooi.at.ua.
Більш детальну інформацію про захід можна отримати за телефоном:
Директор модельної агенції «ТЕАТР МОД«Madina-style»
Мадіна Емельянова
050 744-91-05
Арт-директор продюсерского центру «БРЕМ-арт» продакшн
Роман Бутовський 066 935-51-76



Комментарии

Надежда Поламарчук 2 май 2015 14:51
2
МОЛОДЦЫ !!!
Ответить
Эльмира Небесная 3 май 2015 11:30
0
" Шостий конкурс обіцяє бути яскравим, грандіозним та більш масштабним за форматом, ніж попередні".....смело!! ...даже, тем, что участниц было намного больше..и масштабная подготовка была....и делали это люди, которые знают все изнутри-именно, работают, живут не один год с такими людьми..Надежда Поламарчук-она суперовский руководитель..тем более, этот фестиваль ее детище.

.Дай Бог!!!
Ответить
Марина Шевчук18 май 2015 10:31
1
але бідні дівчата...їх поселили у лікарні...без гарячої води та нормального харчування...стільки спонсорів, а подарунків майже не було...і жахливе відношення....навіщо взагалі організовувати, якщо не можна дати конкурсантам хоча б необхідного....я вже не кажу, що вони зробили для дівчат тиждень виживання....
Ответить
Одесситка Одесситка20 май 2015 11:13
0
Эх... что Вам сказать. Остались смешанные чувства. Вместо гостиницы, мы жили в детской больнице, еда была ужасна: картошка, хлеб, макароны. В санузел коляски из за узкого дверного проёма не проезжали. Вода только холодная. Градусник в комнатах не поднимался выше +16. Подарки ужасные, всякая дребедень. Но в первую очередь, возмущает ХАМСКОЕ отношение организаторов к участницам и их сопровождающим.
Отдельное спасибо персоналу в больнице, очень отзывчивые люди. Помогали чем могли.
Ответить
Татьяна Пономаренко21 май 2015 17:25
0
а что за больница , какой № ?
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!