Міждисциплінарний проект «Чорний сніг»

02.09.2017
02.09.2017
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У суботу, 2-го вересня у рамках Національного мистецького фестивалю "Кропивницький-2017" у театрі почнеться о 13.00 міждисциплінарна вистава «Чорний сніг» від "PostPlayТеатру" із міста Київ...

«Ми вклали у цей проект наш особистий біль. Він йде не від голови, а від серця» - говорить спів-автор проекту Ден Гуменний.

У вас буде цілих 60 хвилин, щоб відчути – фізично – життя. Прокинутись у зруйнованому вибухом місті, зустріти новий день в наметі для біженців, загоювати рани пекучими, як перший досвід, ліками. Вистава «Чорний сніг» створена як експеримент і покликана поставити питання, а не дати вичерпні відповіді. Проект є мультижанровим, міждисциплінарним, мінімум слів компенсується рухами, звуками і мовою тіла.

Автори, що її створили, мають власний досвід усвідомлення глобальних катастроф, яким діляться з глядачами. Біль чотирьох міст, що відроджуються з попелу. Ніхто ніколи не готовий до нової війни. Але у вас буде ціла година, щоб підготуватися.

Автори проекту: Ден та Яна Гуменні Менеджер проекту: Катерина Тягло Проект створено у першому андеграундному театрі PostPlayТеатр (Київ). Контакти: Катерина Тягло, виконавча директорка PostPlayТеатру, телефон: +380992610144



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!