Школа адміністраторів Фейсбук та Інстаграм

05.09.2019
05.09.2019

Якщо для вас загадка, як люди продають у соціальних мережах; якщо ваші конкуренти успішно просувають себе у Фейсбуці та Інстаграмі, а у вас ані продажів, ані лайків; якщо ви не маєте часу на довготривале навчання і хочете концентрованих знань, тоді вам – у Школу адміністраторів Фейсбук та Інстаграм, яку веде Надія Кареліна.

Це буде вже п‘ятий оф-лайн набір Школи у Кропивницькому - після чотирьох успішних попередніх. Почнемо навчання 5 вересня 2019 року. Ми запланували десять занять (кожне - тривалість три години, з 17.00 до 20.00) із періодичністю раз на тиждень (по четвергам).
Все про школу - за посиланням
Вартість участі - 4000 грн. / з людини за умови сплати до Дня Незалежності, або 4500 грн. за умови оплати після 24 серпня. Набираємо групу у кількості 30 осіб, тому поспішайте, адже бажаючих взяти участь у навчанні досить багато.
Умови участі - передоплата. Телефонуйте чи пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб записатися у Школу і дізнатися більше: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) і 066-328-40-48 (Жанна Січкар).

Крім корисної практичної інформації, теоретичних викладок і спілкування в тісному колі однодумців, учасники та учасниці отримають робочий зошит, скрипти, схеми, таблиці та презентаційні матеріали. Також ви зможете випити чай / каву, щоб підкріпити свої сили під час занять, а після іспиту отримаєте сертифікати і фоторепортаж!


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!