Таємний друг для військовослужбовців

13.10.2021
13.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Пропонуємо взяти участь в акції "Таємний друг для військовослужбовців" з нагоди прийдешнього Дня захисників та захисниць України. Це чудова можливість подарувати приємні емоції військовим на Сході та виразити вдячність за їх нелегку працю.

Що потрібно для участі? Все просто! Формуйте ваші пакунки та приносьте їх в Гончаренко центр. Ми передамо їх нашим захисникам та захисницям. Впевнені, вони будуть вражені такій кількості своїх “таємних друзів”.
Військові вже зробили найкращий подарунок для нас — це мирне небо над Україною, можливість вільно та спокійно навчатись, працювати та розвиватись. Тепер настала наша черга віддячити їм!

Що дарувати? Будь-що придбане, або зроблене своїми руками. Прохання передавати нові речі, або такі, що є придатні для використання. Крайній термін передачі подарунку: четвер, 13 жовтня (включно). Адреса: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Пам’ятайте, серед наших воїнів не тільки чоловіки, а й жінки, тому маркуйте Ваші подарунки, якщо вони більш специфічні відповідно до гендеру.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!