​У Кропивницькому відбудеться презентація книги Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія»

17.10.2023
17.10.2023

У вівторок, 17 жовтня 2023 року об 11:00 у приміщенні Центральноукраїнського бюро новин (CBN) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, (третій поверх) відбудеться презентація головної книги року економіста Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія». На захід запрошуються представники медіа. Книгу представлять автор Ярослав Романчук і координатор проєкту Михайло Камчатний.

Це перша книга у новітній історії України, яка представляє системний погляд на економічні реформи в країні. В ній представлено наукове обґрунтування стратегічного курсу, який забезпечить економічне зростання ВВП України до 7-10% на рік, створення тисяч нових бізнесів і мільйонів робочих місць.

Книга містить докладний план, як перетворити Україну на процвітаючу та успішну країну, а звичайних українців зробити заможними та щасливими.

Кожний учасник заходу отримає в подарунок від автора примірник книги «Новий Захід. Українська мрія».

Реєстрація на презентацію за посиланням: https://forms.gle/rdQ7zeo3xZvREH8z7

Довідка про автора: Ярослав Романчук - відомий економіст, керівник економічних реформ Офісу простих рішень і результатів, президент Науково-дослідницького центру Мізеса. Консультант з економіки бізнесу, влади та НДО в Україні. Спеціалізується на реформах економіки на постсоціалістичному просторі. Лауреат премій Atlas Economic Research Foundation: Sir Anthony Fisher Award 2006, 2009 р.р. за книжки про феномен економічного дива та системних ринкових реформ для перехідних країн. Лауреат нагороди «Найкращий адвокат свободи в Україні в 2021 році» від Ayn Rand Center in Ukraine. Автор 12 книг з економіки, транзиту від Держплану до вільного ринку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!