Молодь хоче жити по-новому, тож говорить про це на «круглих столах»

22.05.14, 12:32

Днями лідери молодіжного руху Кіровоградської області зібралися на круглому столі на тему «Молодь: жити по-новому», щоб у форматі живої дискусії обговорили нагальні проблеми. Про що говорили? Про те, як представлена молодь у владі, пропонували одне одному самим брати ініціативу до власних рук і лобіювати свої інтереси.

- Євромайдан у свідомості українців поставив крапку в старій і звичній системі корупції, зловживаннях владою, розкраданні бюджету, свавіллі силовиків. Ціною жертв народ здобув право на нове життя. Ми не можемо змарнувати прагнення Небесної Сотні, згаяти час змін, - сказав голова молодіжної ради при Кіровоградській міськраді Віталій Слісаренко.

На його думку, є проблема пасивності серед молоді через якісь перестороги, але сьогодні будь-які сумніви потрібно полишити і врешті взятися за справу. Тому одним з результатів зустрічі стало рішення створювати кадровий резерв. Молодь виступає за те, аби жити по-новому, а значить жити заможно і мати можливість розвиватися в усіх напрямах.


- Спершу кожен має проявити себе активним громадянином і прийти 25 травня на вибори, аби країна якнайшвидше отримала легітимного лідера, який зможе вирішити усі виклики, зокрема, проблему зовнішньої агресії, - підкреслює сказав голова молодіжної ради при Кіровоградській міськраді Віталій Слісаренко.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!