Перше зовнішнє цілодобове відділення самообслуговування клієнтів

04.02.15, 12:00

У Кіровограді, на розі проспекту Правди та вулиці Жовтневої революції, що біля старого автовокзалу, почало працювати перше зовнішнє цілодобове відділення самообслуговування клієнтів. Нове відділення 24/7 працює без співробітників, розміщене у зручному та доступному місці для всіх городян та гостей міста.

“Вже чимало "відділень майбутнього", у яких клієнт не бачить жодного співробітника, але при цьому зможе швидко вирішити всі свої банківські питання, працюють на Кіровоградщині, - розповідає Наталія Коваленко, керівник напрямку банкоматної та термінальної мереж Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Зручні та доступні відділення самообслуговування працюють не тільки у обласному центрі, але й в містах Олександрії та Світловодську”. Такі "відділення майбутнього” можна відвідувати 7 днів на тиждень і 24 години на добу. Тут клієнтів ПриватБанку обслуговують не звичні банківські працівники, а банкомати і термінали самообслуговування.

“Кожен клієнт ПриватБанку має змогу в будь-який час дня і ночі, швидко та самостійно провести будь-які банківські операції - зняти гроші з депозиту або отримати переказ, в тому числі з-за кордону, перевести його на карту і зняти при необхідності готівку в банкоматі, - додає Наталія Коваленко. - Користуватися послугами таких відділень зможуть тільки клієнти ПриватБанку, оскільки перепусткою у відділення самообслуговування є пластикова карта”.

Відділення працюють без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналу самообслуговування та банкомату за наступними адресами:
у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління), вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул. В.Перспективній, 8 та В.Перспективній, 32/11 (навпроти магазину “Рубін”)
у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та Леніна,77
у м.Світловодську “відділення майбутнього” чекає на клієнтів за адресою: вул.Леніна,58.

Як відзначають у банку, управління такими банківськими роботами зрозуміле і доступне будь-якому клієнту. А для тих, хто буде вперше користуватися системою самообслуговування, ПриватБанк пропонує покрокові відеоінструкції як на сайті банку, так і в мережі Інтернет. Нові "відділення майбутнього" - цілодобові банківські офіси самообслуговування - будуть відкриватися у всіх районах області. У Кіровоградській області працює понад 178 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 61 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!