Кіровоградські туристи показали клас

03.06.15, 12:00

В перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості, добра та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими, впевненими у завтрашньому дні.

У Ковалівському парку нашого міста відбулося яскраве свято присвячене цьому дню. Педагогічний колектив комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» теж долучився до проведення заходу. В затишному куточку парку було обладнано «Туристську смугу перешкод», дистанцію «Фігурне водіння велосипеда», «Слеклайн», який миттєво привернув увагу відвідувачів. І дівчатка і хлопчики попри всі труднощі намагались подолати обладнаний етап. Не байдужими були діти та їх батьки до виставки, на якій експонувалися археологічні знахідки давніх поселень на території нашої області, що віднайшли вихованці археологічного гуртка центру.

Всіх присутніх порадував і майстер-клас з народно-прикладного мистецтва. Діти мали змогу ознайомитися з різними техніками виконання. Зацікавленість проявляли не лише молодші відвідувачі свята, але і бабусі. Адже з покон віків жінка була майстринею-рукодільницею. Та особливо людно було біля стенду «Скелелазіння». Охочих випробувати свої сили, піднятися вверх по мотузці було дуже багато. Очі дітей сяяли від розуміння того, що їм вдалося піднятися вверх і подолати висоту. Цікавились відвідувачі і фотовиставкою «Туризм нас єднає», на якій експонувались кращі фотографії з різних заповідних куточків України та степової Кіровоградщини.

Діти – це наше майбутнє, яке формується сьогодні. Заради їх щасливої долі ми готові подолати всі труднощі й негаразди. Допоможімо їм відчути тепло наших сердець і щирість намірів, щоб у кожного з них було щасливе дитинство.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!