Кіровоградщина та Штирія: Візит австрійського журналіста

19.06.15, 10:00

Підтримка та розвиток міжкультурного діалогу – це основа для зближення держав, що важливо як для гуманітарного співробітництва, так і у сфері бізнесу.

Так, під час ознайомчої поїздки з життям нашої області 11 червня 2015 року до Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати завітав австрійський журналіст Йоган Стейнбах, відповідальний за зв'язки з громадськістю, що стосуються європейських справ та зовнішніх зв'язків в обласній адміністрації краю Штирія (м. Грац. Австрія). І це невипадково. Адже з Торгово-промисловою палатою Штирії у нашої організації налагоджені партнерські зв’язки.

Президент КРТПП Ірина Саєнко гостинно зустріла австрійського журналіста, розповіла про напрямки діяльності, провела екскурсію організацією. У ході зустрічі Йоган Стейнбах наголосив на необхідності встановлення прямих контактів між австрійським та українським бізнесом. Практично це можна реалізувати шляхом організації делегації підприємців та роботи з австрійськими кластерами. По завершенню візиту пан Стейнбах отримав подарунки на згадку про Кіровоградщину.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!