Нове обладнання отримав Обласний кардіологічний диспансер

28.09.16, 12:00

ПриватБанк подарував сучасний портативний монітор пацієнта G3H комунальному закладу "Кіровоградський обласний кардіологічний диспансер".

Щоденно спеціалісти обласного кардіологічного диспансеру рятують десятки людських життів. За словами його головного лікаря Ганни Сухомлин, такий подарунок допоможе вчасно діагностувати, а значить допомогти у лікуванні та дати шанс на життя не одному пацієнту. Портативний монітор пацієнта G3H дає можливість постійного цілодобового моніторингу життєво важливих функцій пацієнтів, які перебувають у реанімаційному відділенні. Такий моніторинг здійснюється по майже всім необхідним для діагностики та лікування параметрам, з автоматизованим аналізом усіх отриманих даних. Крім того, дані передаються на комп'ютер лікаря, який має змогу оперативно реагувати на усі зміни чи відхилення від норми. В сучасній кардіології це обладнання є незамінним та допоможе врятувати не одне життя.

“Сьогодні реанімаційне відділення нашого центру має 10 койко-місць, 5 з яких обладнані такими моніторами, - ділиться Ганна Сухомлин. - Ми плануємо залучити благодійників для придбання решти таких моніторів, аби забезпечити ними усіх пацієнтів реанімаційного відділення”.

Зазначене медобладнання було придбане за ініціативи Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!”.

Нас, українців, вирізняє душевність, сердечність та любов до ближнього. Для одних – це невід’ємна частина віри, для інших – природна потреба. Останнім часом благодійність стала невід’ємною частиною життя чи не кожного з нас. Хтось допомагає фінансово, будує цілі установи, а хтось, усиновлюючи дитину, робить її життя щасливим. Хтось ділиться хлібом, хтось - грішми, хтось – увагою. Яскравим прикладом того, як можна долучитися до доброї справи є робота Всеукраїнського благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто”. 5 серпня цього року фонду виповнилось 5 років. За цей час надано допомогу на суму більше 55,6 млн грн.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі банківські операції в рамках благодійних програм здійснюються без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua”.

В рамках фонду працює декілька програм: це і “Підтримка армії”, і “Допомога пораненим в АТО”, і "Таблеточки" – міжнародний благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкогематологічними захворюваннями в Україні, і “Заради життя” - відкривають збір коштів для здійснення закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкогематології. Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!